Norwegian Cruise Line Holdings forplikter seg til netto nullutslipp innen 2050.
Norwegian Cruise Line Holdings forplikter seg til netto nullutslipp innen 2050.

Forplikter seg til netto nullutslipp innen 2050

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. (NCLH) som består av cruiseselskapene Oceania Cruises, Norwegian Cruise Line og Regent Seven Seas Cruises har besluttet en Net Zero-strategi for alle sine cruiseselskap. Samtidig har selskapet også publisert sin første klimarapport.

Publisert

Strategien dekker både selskapets drift og verdikjede. Selskapet er forpliktet til å utvikle reduksjonsmål for klimagasser (GHG) på kort og mellomlang sikt for å støtte Net Zero. I tillegg publiserer selskapet sin første 'Task Force on Climate-related Financial Disclosure' (TCFD)-rapport, som gir interessenter full åpenhet.

- Målet om nullutslipp vil bli en av vårt selskaps mest definerende reiser. Vår Net Zero-ambisjon dekker hele verdikjeden, og det er vårt mål at våre partnere - inkludert vårt store nettverk av leverandører over hele verden - er med oss på denne banebrytende reisen, sier Frank Del Rio, president og administrerende direktør i Norwegian Cruise Line Holdings Ltd.
- Vi erkjenner at reisen vil bli kompleks, kreve betydelig samarbeid, innovasjon og teknologisk utvikling. Vi, på vår side, er beredt til å gjøre vårt beste for og bidra i overgangen til en lavutslippsøkonomi, sier han.Utvikling av alternative drivstoff

Subscribe for full access

Get instant access to all content

Week

28 kr

4 kr per day

Buy now

Month

99 kr

3,33 kr per day

Buy now

3 months

249 kr

2,77 kr per day

Buy now

6 months

449 kr

2,49 kr per day

Buy now

Powered by Labrador CMS