MSC Euribia

Filmstjerne navngir skip før jomfruseilas til Norge

Oscar-vinnende Sophia Loren skal navngi sitt 19. MSC Cruises-skip. Det tradisjonsrike arrangementet vil offisielt lansere MSC Cruises mest miljøavanserte skip til dags dato. MSC Euribia er det andre LNG-drevne skipet i flåten til cruiserederiet.

Publisert

Det er mindre enn en måned igjen til navneseremonien til MSC Euribia i København. Nå annonserer MSC Cruises flere detaljer om seremonien, hvor MSC Cruises mest miljøavanserte skip til dags dato lanseres. København ble valgt som lanseringssted grunnet byens rike maritime arv og dedikasjon til bærekraft. MSC Euribia er et symbol på MSC Cruises visjon for en bærekraftig fremtid, og respekt og forpliktelse for å beskytte og bevare det marine miljøet.

MSC Euribia er bygget for fremtiden - skipet har det mest energieffektive designet noensinne. Cruiseskipet er det andre i MSC Cruises flåte som seiler på LNG. Dette er det reneste og mest effektive drivstoffet som er tilgjengelig i kommersiell skala. MSC Euribia inneholder også ytterligere toppmoderne miljøteknologier, som avanserte avløpsvannbehandlingssystemer, avfallshåndtering, energieffektivitetstiltak samt innovative systemer for håndtering av undervannsstråling for å redusere potensielle påvirkninger på det marine miljøet.

En kveld du sent vil glemme

For å markere lanseringen av det nye og innovative skipet inviterer MSC Cruises både innflytelsesrike personer, viktige samarbeidspartnere, internasjonale medier og en rekke kjente navn til navneseremoni. Hollywood-ikon og Oscar- vinnende skuespillerinne, Sophia Loren vil også delta. Hun har et langvarig og personlig forhold til MSC Cruises, og vil innta rollen som gudmor for sitt 19. skip hos cruiserederiet.

Sarah Grünewald, som er en kjent dansk TV-vert, skuespiller og modell, vil være vert for navneseremonien. Gjestene kan forvente tradisjonsrike aktiviteter, som blant annet champagneflaske på baugen, en vakker gallamiddag, samt live underholdning og opptrender. Den franske DJ `en og plateprodusenten Bob Sinclar vil også delta.

I etterkant av arrangementet vil MSC Euribia starte på sin seilas i Nord-Europa. MSC Euribia vil tilby 7-netters seilinger fra Kiel i Tyskland og København i Danmark til de norske fjordene inkludert Geiranger, Ålesund og Flåm.

Havnemagasinet skal være med skipet på seilasen til dåpsseremonien i København og vil ha en større reportasje om fartøyet, som altså debuterer langs norskekysten, i vår papirutgave som kommer i juni.

Powered by Labrador CMS