Tomcontainere må også håndteres.
Tomcontainere må også håndteres.

Tomme containere må også håndteres - backland trucks gjør jobben

For Copenhagen Malmö Port (CMP) er tomme containere en naturlig del av havneoperatørens mange forretningsområder. Nylig har de fått to nye Konecranes tomcontainerhandlere eller «backland trucks», som de kalles, for å betjene kundene som ønsker å lagre containere på de enorme arealene i Københavns Nordhavn.

Publisert

De to Konecranes leverer rå styrke, hastighet og effektivitet ved flytting av tomme containere. De kan løfte i en høyde på opptil åtte containere med sitt brede Heavy Handling-tårn og robuste tiltsylindre som sikrer et fast grep på containerne. De ankommer i høyt tempo, løftes av hengeren på et blunk, heves over førerens siktelinje og kjøres med største nøyaktighet til det angitte stedet.
– Vi har etablert et slags containerhotell, der vi hjelper kundene våre med håndtering, lagring og reparasjoner av alle typer containere. Midtpunktet for all denne aktiviteten er de to Konecranes, som henter og leverer containere på bare noen få minutter. Det gir en fantastisk effektiv flyt på havna, hvor lastebilsjåfører ikke trenger å vente for lenge, sier koordinator Bent Ejby Jensen fra CMP.

For å lese denne saken må du være abonnent

Get instant access to all content

Totalabonnement

945,-

KJØP

Digitalabonnement

945,-

KJØP

Powered by Labrador CMS