Tore Gautesen, Karmsund Havnevesen

Gautesen slutter i Karmsund Havn

Havnedirektør Tore Gautesen i Karmsund Havn IKS har valgt å si opp sin stilling for å ta fatt på et nytt og spennende kapittel i sin karriere som ny daglig leder for selskapet Norwegian Offshore Rental AS.

Publisert

- Styret er takknemlig for Tores arbeid for Karmsund Havn i 11 år. Han har vært en dyktig leder med klar visjon og et sterkt fokus på vekst og samarbeid. Han har i sin periode bygget en robust og kundeorientert organisasjon som gjør at Karmsund Havn er godt rustet for fremtiden. Styret ønsker ham alt det beste i hans nye rolle, sier styreleder i Karmsund Havn, John Erik Hagen. 

Havnedirektøren ønsker å takke ansatte, kunder og havnestyret for en flott tid i selskapet.
- Det har vært en ære å få være en del av denne organisasjonen i over et tiår. Jeg er takknemlig for den støtten og tilliten jeg har opplevd, og jeg ser tilbake på min tid her med stor glede, takknemlighet og respekt. Jeg tar med meg verdifulle erfaringer og vennskap videre i min karriere. Karmsund Havn har de aller beste forutsetninger til å fortsette sin reise mot å bli et av de viktigste logistikknutepunktene i Nordsjøbassenget. 

Prosessen med å rekruttere ny havnedirektør er påbegynt.

Powered by Labrador CMS