ANNONSØRINNHOLD

Trenger du nye vedlikeholdsfrie redningsstiger til din havn?

De synlige redningsstigene fra Port-Safety ble lansert våren 2018, og har siden da vært med på å revolusjonere havnesikkerheten. Nå har de lansert en oppgradert versjon – LifeLadder Thor – med fokus på enda mer fleksibilitet og bærekraft!

Publisert Sist oppdatert

LifeLadder Thor er et resultat av mange års forskning, og ifølge Port-Safetys administrerende direktør Kim Haaning har dette blitt et produkt med mange fordeler. «Vårt innovative nye produkt gir ikke bare bedre sikkerhetsløsninger for havner, men reduserer også totale eierkostnader og vedlikeholdskostnader på grunn av lengre levetid og enkelt vedlikehold».

Men hva er det konkret som gjør dette produktet så innovativt? Haaning utdyper: «LifeLadder Thor er veldig motstandsdyktig mot støt fra fartøy fordi den er laget i et svært fleksibelt syntetisk materiale. Med sin høye synlighet i mørket er stigene også viktig for å redusere drukning langs kaiene. Stigene er svært enkle å installere og ikke minst – den har hele 57% bedre karbonfotavtrykk! Ved å redusere karbonfotavtrykket så mye forbedrer Port-Safety ikke bare sikkerheten ved havnene men bidrar også til et mer bærekraftig maritimt økosystem» avslutter Haaning.

Powered by Labrador CMS