Kommunikasjonssjef Isabelle-Louise Aabel i Kristiansand Havn.

Havnekonferansen i Kristiansand blir internasjonal

Den tradisjonsrike Havnekonferansen i Kristiansand løfter blikket og frir til et internasjonalt publikum.

Publisert

Havnekonferansen

Havnekonferansen arrangeres årlig av Kristiansand Havn IKS i samarbeid med Agder fylkeskommune, Business Region Kristiansand, Næringsforeningen i Kristiansandsregionen, Shortsea Promotion Center, Havnemagasinet og Norske havner.

– Nå setter vi havneutvikling inn i et større europeisk perspektiv. Havnene i Nord-Europa er tett bundet sammen og har mange felles utfordringer. Havnekonferansen i Kristiansand skal løfte disse fram, sier Isabelle-Louise Aabel, kommunikasjonssjef i Kristiansand Havn.

 

Den årlige Havnekonferansen i Kristiansand har siden oppstarten i 2013 utviklet seg til å bli en av landets viktigste møteplasser for alle som driver innenfor maritim transport, shipping og havnepolitikk. Konferansen har også vakt oppmerksomhet utenfor landegrensene.

 

- Interessen fra utlandet de siste årene fikk oss til å innse at det var behov for en havnekonferanse med en internasjonal agenda. Under årets havnekonferanse 22. august, får halve dagen en internasjonal agenda. Vi har med foredragsholdere fra inn- og utland. Vi løfter fram spørsmål som handler om sikkerhet og beredskap, økonomiske rammevilkår for havneutvikling, samt næringsutvikling og innovasjon, sier Louise Aabel.

 

Målet i år er å trekke minst 350 deltakere fra Norge og utlandet. Kristiansand Havns ambisjon er å være vertskap for Nord-Europas viktigste havnekonferanse.

 

- Vi har tatt en ledig posisjon og den skal vi forsvare godt. Vi setter havneutvikling inn i et bredere samfunnsperspektiv og blir relevant for et større internasjonalt publikum. Havnekonferansen vil løfte Kristiansand Havn og hele regionen, sier Louise Aabel.

Powered by Labrador CMS