Lisa Edvardsen Haugan er utnevnt som ny administrerende direktør i Kongsberg Maritime.

Ny administrerende direktør i Kongsberg Maritime

Lisa Edvardsen Haugan er utnevnt som ny administrerende direktør i Kongsberg Maritime. Haugan har lang og bred ledererfaring fra både forsvar og sivil virksomhet i Kongsberg Gruppen, inkludert å ha vært finansdirektør i Kongsberg Maritime og Kongsberg Protech Systems. Hun leder i dag divisjonen Deck Machinery & Motion Control i Kongsberg Maritime.

Publisert

- Etter en grundig og omfattende prosess for å rekruttere ny leder i Kongsberg Maritime er jeg nå veldig fornøyd med at Lisa Edvardsen Haugan har takket ja til oppgaven. Hun har hatt flere nøkkelroller og utgjort en forskjell for selskapet i mange år. Lisa har lang internasjonal erfaring og kjenner Kongsberg Gruppen og våre industrier inngående. Blant mange dyktige kandidater er jeg fornøyd med at vi fant den beste kandidaten i egne rekker, sier konsernsjef i Kongsberg Gruppen, Geir Håøy.
Edvardsen Haugan har spilt en betydelig rolle for integrasjonen og omstillingen av Commercial Marine, Kongsberg Gruppens største oppkjøp noensinne. Kongsberg Maritime har over de seneste årene hatt en betydelig vekst og har i dag over 7.000 ansatte fordelt på 32 land.
- Lisa har stor arbeidskapasitet, og jeg er trygg på at hun med sin lange industrielle erfaring er rett person til å videreutvikle den globale maritime lederposisjonen vi har. Vi har en stor oppgave med å fortsatt utvikle ny, grønn teknologi, sier konsernsjef Håøy.

For å lese denne saken må du være abonnent

Get instant access to all content

Totalabonnement

945,-

KJØP

Digitalabonnement

945,-

KJØP

Powered by Labrador CMS