Seilingsforbud for Fjord Line

Rederiet Fjord Line må droppe seilinger i dag for ferga MS "Oslofjord". Det er Sjøfartsdirektoratet som har beordret dette som følge av mangler med skipet avdekket gjennom en kontroll onsdag. Ferga går mellom Sandefjord og Strömstad, og rederiet jobber på spreng med å få den i orden til fredagsseilasene. 

Publisert

Rederiet forteller på sine egne nettsider at de har måttet kansellere to avganger på grunn av teknisk feil med skipet og at det beklager stort til alle berørte, men det hele skyldes mangler som Sjøfartsdirektoratet avdekket da de gjennomførte en kontroll av skipet på onsdag, og de beordret som følge av dette seilingsforbud til manglene er ubedret. 

I følge Sandefjords Blad skal  årsaken til seilingsforbudet være at det skal ha blitt funnet feil på tolv brannspjeld på ferga og en lekkasje fra en thruster.

- Vi forventer å seile fredag morgen. De to rundturene vi hadde planlagt i dag er avlyst, men vi forventer å få utbedret de feil som ble påpekt i løpet av dagen i dag.
Det er trist og kjedelig og jeg kan fullt ut forstå berørte passasjerers frustrasjoner, sier  direktør Brian Thorsted Hansen i Fjord Line til VG.

 

Powered by Labrador CMS