Kirkenes Havn skal kjøpe nytt sikringsutstyr..
Kirkenes Havn skal kjøpe nytt sikringsutstyr..

Jakter på nye gjerder og porter

Kirkenes Havn AS ønsker å gå til kjøp av godkjent ISPS mobile gjerder, gang og foldekjøreport med levering så raskt som mulig.

Publisert

Havneselskapet er nå ute i markedet og jakter ny leverandør.

De ønsker at det skal leveres komplette mobile gjerder, gang og foldekjøreporter og alle leveranser som skal stå i havna i Kirkenes, må være varm galvanisert og tåle arktiske klimaforhold. Styreskap må være syrefast og ha varmeelement. Eventuelle fundament i betong til porter gjøres av Kirkenes Havn KF selv.

Kirkenes Havn KF ha, som Havnemagasinet tidligere har skrevet om, inngått avtale om levering av adgangskontrollsystem med Grieg Connect og Neowit. Styreskap må være ferdig bestykket med strøm og grensesnitt til kopling av adgangskontrollsystemet for både gang- og kjøreport. Porter må være av samme kvalitet og utførelse som gjerder med elektriske/magnetiske sluttstykker/beslag, lys- og lydsignal.
Det må være underkrypsvern på foldeport, og porten skal være montert minimum 10 cm høyere enn jfr. ISPS-krav for å unngå snø- og isproblematikk. Totalt er det snakk om fire folde/kjøreporter. Kjøreport eller tilsvarende foldeport, skal ha en portåpning på åtte meter, med en åpningshastighet på én meter pr. sekund. Porten må kunne åpnes 100 grader. Gangporter må være av samme kvalitet og utførelse som gjerder og disse må kunne åpnes 180 grader. Totalt skal Kirkenes Havn ha tre nye porter à 1,5 meter.

Powered by Labrador CMS