Har startet jakten på ny havnedirektør

Mot slutten av året blir en av landets mest spennende havnedirektørstillinger ledig. Kristiansand Havn har allerede startet jakte på Halvard Aglens etterfølger.

Publisert Sist oppdatert

Aglen skal over i pensjonistenes rekker og følgelig blir det ledig stilling som havnedirektør i Kristiansand.
Søknadsfristen er satt til 5. oktober og havna har engasjert SelectionPartner til å bistå seg i jobben med å finnes etterfølgeren og man er tydelige på hva man søker.

Halvard Aglen går av som havnedirektør i Kristiansand i løpet av året.
Halvard Aglen går av som havnedirektør i Kristiansand i løpet av året.

Den nye havnedirektøren, som kommer til en stødig og veldrevet havn, skal som Aglen ivareta og videreutvikle den posisjon og gode omdømme som havna har fått, og til forskjell fra slik det var da Halvard Aglen kom til stillingen, er ansvar utvidet til også å gjelde å for de tre selskapene Kristiansand Havn IKS, Kristiansand Havn KF og Lindesnes Havn KF.

Som dagens leder skal den nye havnedirektøren lede utviklingen og sikre at havna leverer på å tilby effektive og lønnsomme havneaktiviteter. Det fremheves at dette gjelder i hele organisasjonen og dreier seg om økonomisk og miljømessig bærekraft, verdiskapende havnetjenester og tilrettelegging for varetransport fra vei til sjø.
- Vår nye leder får spennende og varierte utfordringer sammen med gode medspillere i en av landets viktigste havner. Sammen kommer vi til å spille en nøkkelrolle som en offentlig utviklingsaktør og tilrettelegger for næringslivet, heter det i utlysningen.Powered by Labrador CMS