Årskonferanse og årsmøte

Norske Havner inviterer medlemmen til årsmøte og årskonferanse 13. og 14. juni på Hotel Bristol i Oslo.

Publisert

Årskonferansen i Samfunnsbedriftene starter med lunsj 13. juni klokka 11.00, og runder av dagens faglige program klokka 16.00.

Årsmøtet i Norske Havner avholdes dagen etter fra klokken 09.00. Etter årsmøtet blir det eget fagprogram for havnene med blant annet organisering av havner på agendaen.

Omvisning og nullutslipp

Oslo Havn KF inviterer «havnefolket» til en omvisningsrunde i havna på dag to. Dette vil skje fra sjøsiden og vil ha en varighet på om lag to timer. Hensikten med omvisningen er å få et inntrykk av den transformasjonsprosessen som havna har vært gjennom de siste tiårene, samt få innblikk i de planene havna har for å bli en lav- og nullutslippshavn.

Programmet for årskonferansen den 13. juni er fortsatt under utarbeidelse. Men det røpes at avgått sentralbanksjef Øystein Olsen kommer for snakke litt om tillit til ansatte. Hjerneforsker Ole Petter Hjelle og dosent og profilert samfunnsdebattant Elin Ørjasæter skal snakke om hvordan omverdenen oppfatter deg som leder, og hvordan du blir en tydelig leder ved håndtering av arbeidskonflikter.

Powered by Labrador CMS