Endelig er det klart for de mange faste møteplassene igjen. Her fra fjorårets utgave av Havnekonferansen i Kristiansand.

Flere spennende arrangementer i 2022

Etter en periode med mange avlyste arrangementer ser Norske Havner frem til å treffe medlemmene igjen.

Publisert Sist oppdatert

Vi har nå vært gjennom to år preget av pandemi og avlyste arrangementer. Dette gjelder arrangementer i egen regi og av samarbeidspartnere som for eksempel den europeiske havneorganisasjonen (ESPO).

Heldigvis fikk vi gjennomført vårt årlige fagseminar for havneansatte i slutten av september i Trondheim. Om lag 120 havneansatte fra hele landet var til stede, og tilbakemeldingene var veldig gode.

I slutten av oktober gikk årets Transport & Logistikk i henhold til planen. Lite visste vi at det bare skulle går noen uker før en var nødt til å stenge samfunnet delvis ned igjen. Resultatet var at vårt Havnelederforum rett over nyåret måtte utsettes. Samme skjebne fikk Haugesundkonferansen.

Norske Havner vil i 2022 arrangere en rekke seminarer, kurs og konferanser. Vi har nå vært gjennom to år, uten våre sentrale møteplasser. Møteplasser som medlemmene våre etterlyser. Vi planlegger derfor ut fra den forutsetningen at våre fysiske arrangement våren og høsten i år kan gjennomføres.

Årets fagseminar vil bli avholdt i Haugesund. Sett av dagene 6.-8. september til faglig påfyll og hyggelig møte med havnekollegaer. Våre fagnettverk og vertshavna Karmsund vil ha en sentral rolle i utformingen av årets program. Mer informasjon om det faglige innholdet kommer senere i år.

Norske Havner og SPC-N gjennomførte i 2021 en serierekke om «havnerollen i endring». Vi gjentar suksessen i 2022. Første seminar vil bli avholdt i Gøteborg 9. juni med fokus på bærekraftig transport. Videre vil vi ha et arrangement i forkant av Havnekonferansen 24. august og i forbindelse med Transport og logistikk 24.-25. oktober 2022.

Sentrale arrangement for Norske Havner i 2022 vil være·

- Haugesundskonferansen 10.-11. mai, Haugesund

· IAPH Konferanse 16.-18. mai, Vancouver - Canada

· ESPO konferansen 1.-2. juni, Valencia- Spania

· Moderne havner 9. juni, Gøteborg - Sverige

· Årskonferansen/årsmøte 13.-14. juni, Oslo

· Havnekonferansen 25. august, Kristiansand

· Fagseminaret 6.-8. september, Haugesund

· Transport & Logistikk 24.-25. oktober, Gardermoen

Powered by Labrador CMS