Tangerås gir seg i Cruise-Norway

Helge Møller gir seg som Cruise Destination Hardangerfjord og inn som erstatter kommer en gammel kjenning med god erfaring både fra havn og cruise, nemlig dagens direktør i Cruise Norway, Inge Tangerås.

Publisert

Dermed vender Tangerås, som er født i Hardanger, tilbake til en region han kjenner svært godt, og han blir direktør for det nystiftede selskapet Visit Eidfjord KF hvor han skal ha ansvaret for så vel markedsføringen av både Eidfjord og Ulvik, og også havneoperasjonene begge steder.
Han skal begynne i den nye stillingen 1. november i år. 

Inge Tangerås var havnedirektør i Bergen i seks år før han sensommeren 2017 entret Cruise Norway, hvor han har vært toppleder siden. Før han kom til Bergen Havn hadde han bred erfaring fra så vel verftsindustri, annen maritim næring og finans. Eidfjord har vokst atskillig som cruisedestinasjon de siste 20 årene. Ny kai stod ferdig i 2005 og på disse årene har man vokst fra under 20 anløp pr. år til om lag 80 nå. 

Hvert år seiler det inn om lag 200 000 cruiseturister til Hardanger. Et tyvetalls rederier har denne regionen på sin seilingsliste hvert år.

Powered by Labrador CMS