Avslutter Oslofjord-ruten tidligere enn planlagt

Fjord Line kunngjør i dag at fergeoperasjonen MS "Oslofjord" mellom Sandefjord, Norge og Strömstad, Sverige vil avsluttes tidligere enn først planlagt. Den siste seilingen med MS "Oslofjord" vil finne sted i morgen, 24. oktober, kl. 18:30 fra Strømstad, i stedet for 29. oktober som tidligere annonsert.

Publisert

I september kunngjorde Fjord Line at ruten skulle legges ned på bakgrunn av Fjord Lines visjon og langsiktige strategi. Ferjerederiet ønsker å videreutvikle driften rundt produkter innom reiseliv og kundeopplevelser. I forbindelse med nedleggelsen av ruten, startet Fjord Line 16. oktober et tømmesalg med rabatter opp til 70 prosent på varer om bord på MS "Oslofjord".

– Vi opplevde en enorm etterspørsel og pågang, noe som har resultert i at vi er nesten helt tomme for varer tidligere en planlagt, sier konsernsjef i Fjord Line, Brian Thorstedt Hansen.

Shopping er blant tilbudene Fjord Lines passasjerer er vant med å nyte om bord, og nå som MS "Oslofjord" nærmer seg tom for varer har fergerederiet konkludert med at det ikke er grunnlag for å fortsette driften av ruten helt frem til 29. oktober.

– Vi er opptatt av ikke å skuffe våre kunder , og vi erkjenner at en reise med tomme butikkhyller ikke ville være en god kundeopplevelse, sier Thorstedt Hansen.

Reisende får billetten refundert

Kunder som har bestilt billetter med MS "Oslofjord" de siste dagene av seilingen frem til 29. oktober vil få billetten sin refundert.

– Vi beklager ulempene dette kan medføre for våre passasjerer som hadde planlagt å reise med oss de kommende dagene, sier Thorstedt Hansen.

Han benytter samtidig anledningen til å takke passasjerene:

– Vi takker våre kunder som gjennom mange år har valgt Fjord Line når de skulle reise eller frakte varer mellom Sandefjord og Strömstad, sier Brian Thorsted Hansen.

Powered by Labrador CMS