Svensk logistikkselskap satser på sitt første kontor i Norge

Det raskt voksende logistikkselskapet Scandinavian Logistics Partners (Scanlog) åpner nå sitt første kontor i Norge.

Publisert


Scandinavian Logistics Partners AS med Vegard Kristiansen som administrerende direktør har åpnet dørene til kontoret på Gardermoen utenfor Oslo.

Med i første omgang fire medarbeidere vil kontoret ha samme fokus på Responsible Logistics som det svenske morselskapet, spesialisert på internasjonal transport på jernbane, sjø, vei og luft, inkludert fortolling for norske kunders eksport- og importstrømmer.

Kristiansen har lang erfaring fra norsk og internasjonal logistikkbransje både som leder og eier. Sammen med Lars Ola Gunnarsson, med bakgrunn fra blant annet Panalpina, går Kristiansen også inn som partner i det nye norske selskapet.
– Jeg ser virkelig frem til å kunne, sammen med vårt nye team i Oslo og teamene i Stockholm, Gøteborg og Malmö, endelig tilby norske kunder kostnadseffektive og miljømessig bærekraftige transporter til og fra Norge ved bruk av alle transportformer og i en helt transparent måte, sier Vegard Kristiansen.
- Scanlogs fokus på ansvarlig logistikk – kostnadseffektiv logistikk med redusert miljøbelastning og høyere kvalitet hvor digitalisering spiller en sentral rolle passer ikke bare min egen tankegang, men det er også noe som virkelig har manglet i det norske markedet.
– Norge er et spennende marked for Scanlog hvor flere av våre kunder allerede har betydelig virksomhet som vi nå kan støtte på en enda bedre måte, sier Scanlog-sjef Mattias Ljungberg.
- Jeg er overbevist om at Vegard Kristiansen sammen med det sterke teamet vi har rekruttert og med akkumulert erfaring og kunnskap om de spesifikke forholdene i logistikkmarkedene i Norge de besitter, vil skape store verdier for både våre eksisterende og nye kunder i Norge, sier Ljungberg.

Powered by Labrador CMS