Møt oss på stand på Transport & Logistikk

I dag starter Transport & Logistikk på Gardermoen. Møt Havnemagasinet på stand 32.

Publisert Sist oppdatert

– Når Transport & Logistikk 2022 går av stabelen i dag 24. oktober samler vi nærmere 900 deltagere, sier prosjektleder for konferansen Jo Eirik Frøise.
- Dette høres ut som en velbrukt klisje – men dette skal bli den mest kompakte og beste konferansen vi har gjennomført, forteller Frøise

Konferansen er i 2022 hele 64 år gammel.
- Siden vi i 2004 hadde kun et par utstillere og et par hundre konferansedeltagere har vii hatt en konstant utvikling. Noe av suksessen er at utstillere og konferansedeltagere har vært tett inn på hverandre med at konferanselokalene og lunsjen har vært lagt til utstillingslokalene. Når man i 2021 reduserte til tre hovedspor var det en positiv respons fra utstillerne. Dette viderefører vi også i år, sier Frøise.

Sjøtransport viktig for fremtiden

Sjøtransporten i årene som kommer vil være et viktig tema på konferansen - Transport av gods på sjø vil henge tett sammen med fremtidens utvikling og struktur av havnene.
- Disse er en sentral del av sjøtransportens infrastruktur, og som knutepunkter mellom land- og sjøbaserte transporttjenester er de viktige ledd i logistikkjedene. Havnene har også stor betydning for næringsvekst og regional utvikling. Det vil for eksempel være viktig å finne en havneløsning vest for Oslo som kan støtte opp om regional industriutvikling og næringsinteresser, forteller Frøise.

Powered by Labrador CMS