Andersen & Mørck går elektrisk - bestiller to nye reachstackere

Andersen & Mørck har bestilt to nye reachstacker til bruk på terminalen sin på havna i Fredrikstad.

Publisert

Valget denne gang falt på en elektrisk reachstacker og en Eco reachstacker fra Kalmar.

Avtalen, som også inkluderer en full Kalmar Care-servicekontrakt for utstyret de nå kjøper, er bokført i Kalmar/Cargotecs ordreinngang for 2022, mens de to nye maskinene er planlagt levert i løpet av 2023.

Første elektriske

Andersen & Mørck, et privateid norsk selskap som har mer enn 150 års erfaring innen internasjonal transport og havnelogistikk, mener det nye utstyret vil komplettere den nåværende flåten med totalt fire Kalmar reachstackere og to gaffeltrucker, og øke hastigheten på containerhåndteringen der de befinner seg.
- Vi er glade for å fortsette vårt langvarige forhold til det pålitelige Kalmar-utstyret, og også bidra til vår bærekraftsreise med vår aller første elektriske reachstacker, sier Martin Sagen Andersen, leder for økonomi, IT og innkjøp i Andersen & Mørck.
- Et av nøkkelelementene for oss er også den gode og pålitelige serviceorganisasjonen Kalmar er i stand til å tilby, samt kvaliteten vi kan stole på, legger han til.


Årelangt samarbeid

Martin Sagen Andersen i Andersen & Mørck og Christian Raabe i Kalmar Norge.

- Kalmar Norge har jobbet med Andersen & Mørck i årevis, og det er virkelig en glede å fortsette dette forholdet, og også begynne å bygge en økoportefølje sammen med kunden vår, sier Christian Raabe, Region Sales Manager i Kalmar Norge.
Kalmars elektrisk drevne reachstackere er utstyrt med en rekke modulære batterialternativer samt ladeløsninger og løftekapasitet opp til 45 tonn.
- Kalmar Electric Reachstacker er designet for å bidra til å forbedre økoeffektiviteten til våre kunders operasjoner samtidig som den opprettholder det høyeste nivået av produktivitet og sikkerhet, forteller Raabe.

Powered by Labrador CMS