Hav Eiendom betaler utbytte på 150 millioner:

Havnedirektør Invar M. Mathisen og administrerende direktør i Hav Eiendom Kjell Kalland.

Pengene øremerket klimatiltak for hovedstadens havn

Siden Hav Eiendom så dagens lys i 2003, har selskapet utbetalt utbytter til sin eier på 1,95 milliarder 2024-kroner, inkludert de 150 millionene som nå utbetales. Men Hav Eiendom er på ingen måte ferdig med å gi tilbake til byen, havnen og samfunnet.

Publisert

– Ved hjelp av utbyttene fra Hav Eiendom, kan Oslo Havn fortsette å gi store arealer tilbake til byen, samtidig som vi kutter utslipp, og leverer god flyt av gods og varer til Oslo, Østlandet, og til dels resten av Norge, sier havnedirektør i Oslo Havn, Ingvar M. Mathisen.

Hav Eiendom, med administrerende direktør Kjell Kalland i spissen, er stolte av å fortsette å levere solide utbytter til sin eier, Oslo Havn.
Utbyttet for 2023 er på 150 millioner kroner. Pengene er øremerket klimatiltak, og er viktige bidrag for å nå Oslo Havns visjon om å bli verdens mest effektive og miljøvennlige, bynære havn.
– Disse utbyttene er svært verdifulle for Oslo. De sikrer både byutvikling og tilgjengeliggjøring av sjøfronten for folk flest, samtidig som vi får en mer miljøvennlig transport, sier Kalland.

For å lese denne saken må du være abonnent

Get instant access to all content

Totalabonnement

945,-

KJØP

Digitalabonnement

945,-

KJØP

Powered by Labrador CMS